Realisaties

Dit zeggen onze klanten…

 • Familie Ottenburgs uit Alken
   

  “Samenwerken met Steegmans Construct was een aangename ervaring. Ze hadden een klare kijk op onze behoeften en hebben dit professioneel en correct tot werkelijkheid gebracht. Het menselijk contact en de vlotte en duidelijke communicatie waren een groot pluspunt.”
 • Familie Hemeryck-Fagard
   

  “Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Steegmans construct, zowel over het finaal afgeleverde werk, alsook het hele proces om daar toe te komen. Voorafgaandelijk aan de werken konden we altijd rekenen op Wouter voor vakkundig advies en maakte hij altijd tijd om gericht en helder te antwoorden op onze (eindeloze reeks) technische vragen. Tijdens de werken hadden we een goed contact met de ploegverantwoordelijken. Het eindresultaat was snel doch mooi afgewerkt met oog op orde en netheid.”
 • Emofragma uit Hasselt

  “Het was een plezier om met Steegmans Construct samen te werken. De duidelijke en eerlijke communicatie van Frédéric, de aangename omgang met de werkmensen alsook het feit dat er rekening werd gehouden met ons drukke schema zijn enkele voorbeelden van de uitzonderlijke service van Steegmans Construct.”
 • Familie Coenegracht uit Hasselt

  “De professionele en duidelijke communicatie met Frédéric zorgde voor een vlotte en erg aangename samenwerking. Vanaf het eerste contact begreep Steegmans Construct onze behoeften en werd er telkens een passende oplossing aangeboden.”
 • Familie Schepers uit Hasselt
   
  “Van bij de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel. De manier waarop wij over alles en nog wat geïnformeerd werden gaf ons onmiddellijk een groot vertrouwen dat we met een eerlijke en solide firma in zee konden gaan. Op een vrijdagavond rond 21:00 uur tijdens regen en storm sloeg het tentzeil los waardoor er water in de woning binnendrong met risico op een kortsluiting. Binnen het uur stonden twee mannen in weer en wind om de zaak te repareren. Dikke Chapeau.”
 • Familie Dehaese-Lambrechts
   

  “De werken werden correct en vakkundig uitgevoerd met aangepast professioneel materieel. De communicatie verliep bovendien vlot en beleefd; dit is voor ons duidelijk een troef.”
 • Familie Swennen

  “Bij Steegmans kennen ze hunne stiel, Het zijn vakmensen ,je ziet dat gewoon! Communicatie is zeer belangrijk , zeker voor het maken van afspraken wanneer de werken starten. De afspraken werden door het team van Steegmans Construct ook goed nageleegd. Dit was voor mij heel belangrijk!”
 • Familie Peeters

  “We hadden een eerste gesprek met Wouter die de offerte toelichtte en de mogelijke materialen en hun specifieke eigenschappen uiteenzette. Dit was zeer duidelijk. De plaatsing van de achterwandstructuur evenals de uiteindelijke plaatsing van de aluminium platen is zeer professioneel en met de nodige zorg gebeurd. Doe zo voort!”