Aluminium gevelbekleding

Laat u inspireren door onze aluminium gevelbekleding voor nieuwbouwprojecten

Aluminium gevelbekleding

Vlakke aluminium gevelbekleding kunnen we plaatsen in een RAL-kleur naar keuze.

Bovendien kan onze aluminium gevelbekleding in identieke delen, in wildverband of in een horizontale plaatsing uitgevoerd worden. De mogelijkheden voor uw gevel zijn daardoor eindeloos.

Door het plaatsen van een geventileerde aluminium achterstructuur – met Isofinish van Borgh – verzorgen we gegarandeerd een juiste verlijming!

Het resultaat? Een strak design en een verfijnde look voor de gevel van uw nieuwbouw!

Aluminium blokprofielen 40×40

Als exclusieve partner van RTEK staan wij in voor de correcte plaatsing van de aluminium blokprofielen voor nieuwbouwprojecten in Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen.

Alinel en Mato behoren niet tot ons assortiment en kunnen wij niet aanbieden.

Onze op maat gemaakte blokprofielen zijn symmetrisch ontworpen met een afmeting van 40x40mm, waardoor er een mooiere diepgang en schaduwvoeg aanwezig is voor de perfecte uitstraling.

Vlakke panelen of blokprofielen met poort

Wij zorgen ervoor dat de sectionale-, kantel-, of vleugelpoort van uw nieuwbouw mooi in één vlak geïntegreerd wordt in uw aluminium gevelbekleding.

Omdat hiervoor een hoge nauwkeurigheid vereist is, werken wij voor de plaatsing van onze poorten steeds samen met een vaste partner. Aangezien een strakke afwerking en onzichtbare poortintegratie tegenwoordig zeer erg in trek zijn, zetten wij hier als firma sterk op in.

Wij zijn bovendien gespecialiseerd in de plaatsing van verlijmde gevel- en poortbekleding in aluminium.

Alucobond Natural Reflect

Uniek in zijn soort! Alucobond Natural Reflect, ook wel “spiegel aluminium gevelbekleding” genoemd, is voor de durvers!

Als u op zoek bent naar een unieke touch voor de gevel van uw nieuwbouwwoning, dan is Alucobond Natural Reflect precies wat u zoekt!

Ook bijzonder is het grote plaatformaat. Alucobond wordt standaard geleverd in 4 tot 5 meter lengte en dit alles met een gewicht van slechts 7,6 kg per vierkante meter.

Het ziet er niet alleen goed uit, maar Alucobond is daarbovenop ook duurzaam en weerbestendig.

 

Aluminium gevelbekleding op maat van uw nieuwbouwproject

Steegmans Construct plaatst de aluminium gevelbekleding met een aluminium en geventileerde achterstructuur. De aluminium gevelbekleding is een hoogwaardig product, bestand tegen externe factoren en heeft een unieke uitstraling. De keuze voor een bepaalde kleur vormt geen enkel probleem en zal na de verwerking worden gelakt. Steegmans Construct is ook exclusieve plaatser van de RTEK gevelbekleding voor de provincie Limburg.

Isofinish Systeem

Jarenlang genieten van uw aluminium gevelbekleding? Dat kan dankzij een geventileerde achterstructuur met Isofinish van Borgh!

Borgh gevelschroeven zijn speciaal ontwikkeld om een zelfdragende houten of aluminium draagstructuur aan te brengen na de plaatsing van het doorlopend isolatieschild. Zo kan de gevel heel snel en accuraat worden uitgelijnd. De draagstructuur komt niet in contact met de isolatie en creëert zo een optimaal geventileerde gevel. Daarnaast zorgen de schuine schroeven voor een uitstekende stabiliteit en sterkte.

Advies nodig van uw specialist in aluminium gevelbekleding?

0
Toppers paraat!

0%
innoverend & dynamisch

Onze aluminium gevelbekleding kent eindeloze mogelijkheden en wordt steeds op maat van uw project uitgewerkt.


Laat u inspireren door onze realisaties
 

Zit u nog met vragen over aluminium gevelbekleding?
Bel ons voor een professioneel advies 011 46 13 10!


Of stel uw vraag via ons contactformulier