Hellende Daken

Laat u inspireren door onze hellende daken


Als expert in het plaatsen van hellende daken zorgen wij steeds voor een totaaloplossing van uw project. Van opbouw, timmerwerk, dakbedekking tot en met de uiteindelijke afwerking! We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken en hellende daken voor nieuwbouwwoningen.

Voor elk project neemt het team van Steegmans Construct altijd alle lasten van uw schouders, zodat u ten volle kan genieten van de uitgevoerde werken.

In heel Limburg verzorgen wij hellende daken en doen wij het nodige om onze klanten steeds 100 procent tevreden achter te laten.

Voor hellende daken bestaan er verschillende opbouwmogelijkheden:

  • Gordingendak
  • Spantendak
  • Prefabdakconstructies

Gordingendak

Een klassiek gordingendak bestaat uit gordingen en kepers. De gording wordt in de lengterichting van het dak aangelegd. Gordingen dienen voor het dragen van de dakhuid die bestaat uit het dakbeschot en verdere belastingen zoals wind en sneeuw. Gordingen lopen van muur tot muur en/of andere oplegpunten.

Spantendak

Een spantendak onderscheidt zich van een klassiek gordingendak doordat het bestaat uit spanten die op een regelmatige tussenafstand (meestal 45cm) van elkaar geplaatst worden. De spant heeft gewoonlijk een driehoeksvorm; vertrekkend op de muurplaat en toelopend in de nok. Een spantendak wordt meestal ter plaatste samengesteld maar dit kan ook in een prefab geheel geplaatst worden.

Prefab dakconstructies

Steeds meer mensen kiezen voor houtskeletbouw. Steegmans Construct werkt daarom met vaste partners om prefab dakconstructies aan te bieden. Enkele voordelen van prefab dakconstructies zijn o.a. de snelheid van de opbouw en het ecologisch en duurzame karakter van deze oplossing.


0
Toppers paraat!

0%
innoverend & dynamisch

Onze hellende daken kennen eindeloze mogelijkheden en worden steeds op maat van uw project uitgewerkt.


Laat u inspireren door onze realisaties
 

Heeft u nog vragen over uw dak?
Bel ons voor een professioneel advies 011 46 13 10!


Of stel uw vraag via ons contactformulier